Γρήγορη μενού πλοήγησης :

 1. Μετάβαση στο περιεχόμενο
 2. Πηγαίνετε στο μενού της κύριας ενότητας
 3. Μετάβαση στο εργαλείο αναζήτησης
 4. Πηγαίνετε στο μενού Βοήθεια
 5. Μετάβαση στην ενότητα
 6. Μετάβαση στην λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου

Βοήθεια μενού :

 1. Sanofi στον κόσμο |
   
 2. Ομάδα ιστοσελίδες |
   
 3. Επικοινωνήστε μαζί μας |
 4. Χάρτης ιστοσελίδας |
 5. Βοήθεια
 1. μέγεθος γραμματοσειράς

  ελαττώνω αυξάνω  
 
 

Καριέρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sanofi-aventis A.E.B.E

ΑΘΗΝΑ

Λ. Συγγρού 348,
Κτίριο Α
17674 Καλλιθέα
Αθήνα
Τηλ.: +30 210 9001600
Φαξ: +30 210 9249 129

Περιεχόμενο :

Καριέρα στη Sanofi

Στη Sanofi πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι η καρδιά της επιτυχίας μας. Μας συνδέει όλους η καριέρα, η ζωή και η υγεία.

 

Το όραμά μας, μας καθοδηγεί να εργαζόμαστε εντατικότερα, να αποδίδουμε περισσότερο και να καινοτομούμε στο χώρο της υγείας, προκειμένου να ανακαλύψουμε καινοτόμα και αποτελεσματικά φάρμακα, στα οποία να έχουν πρόσβαση όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Κάθε εργαζόμενος στη Sanofi μπορεί να συνεισφέρει στα αποτελέσματα και να διασφαλίσει έτσι τη συνέχεια της δραστηριότητας μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων γιατί....προτεραιότητα μας είναι η υγεία.

Με περισσότερους από 100.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο Sanofi προσφέρει στους εργαζόμενους της την ευκαιρία συνεχούς ανάπτυξης των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους καθώς και της επαγγελματικής τους εξέλιξης σε ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Στην εταιρεία μας αναζητούμε τους νέους συναδέλφους μας μεταξύ των υποψηφίων που η διαπαιδαγώγηση και ο χαρακτήρας τους θα δυναμώσουν τις βασικές αξίες που έχουμε ενστερνισθεί, δηλαδή την καινοτομία, το σεβασμό, την αυτοπεποίθηση, την αλληλεγγύη και την ακεραιότητα, αξίες που καθορίζουν την καθημερινή εργασία για τους συναδέλφους που εργάζονται στη Sanofi Ελλάδος

Η εταιρεία μας προσφέρει στους εργαζόμενούς της την ευκαιρία «να πάρουν την καριέρα τους στα χέρια τους», με την παροχή δυνατότητας συνεχούς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξέλιξης.

Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν την θέση εργασίας ανάλογα με την εκπαίδευση και τη προηγηθείσα πείρα τους (εάν υπάρχει) στα τμήματα Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, στην Επιστημονική Διεύθυνση (Τμήμα Έρευνας και Έγκρισης Φαρμάκων), στην Οικονομική και Διοικητική Διεύθυνση (Λογιστήριο, Τμήμα Οικονομικής Ανάλυσης και Εσωτερικού Ελέγχου, Τμήμα Αγορών, Τμήμα Μηχανογράφησης), στις διευθύνσεις Supply Chain και Logistics,  Business Support, στη Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας και στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για την επιλογή των στελεχών μας αξιολογούμε εκτός από τα τυπικά προσόντα (εκπαίδευση, προηγηθείσα πείρα), την προσωπικότητα, αλλά και τα ηγετικά τους προσόντα καθώς επίσης και την θέλησή τους για εξέλιξη.

Η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων ακολουθεί τα εξής στάδια:

 • Αξιολόγηση βιογραφικού σημειώματος και δημιουργία 1ης λίστας πιθανών υποψηφίων
 • Συμπλήρωση ερωτηματολογίου τρόπων επαγγελματικής συμπεριφοράς, συμμετοχή σε Κέντρο Αξιολόγησης
 • Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι καλούνται σε συνέντευξη με στέλεχος του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και στέλεχος του τμήματος για το οποίο προορίζονται
 • Επίσημη ενημέρωση των υποψηφίων για το αποτέλεσμα (άμεση ή μεταγενέστερη πρόσληψη ή απόρριψη)

Τα κριτήρια επιλογής είναι μόνο αξιοκρατικά, γιατί πιστεύουμε ότι μόνο αυτά αποτελούν εγγύηση επιτυχίας της εταιρείας και των νέων μας συναδέλφων που επιδιώκουν να σταδιοδρομήσουν σε μια επιτυχημένη εταιρεία.

Αν σας διακρίνουν η Τόλμη, ο Σεβασμός, το Θάρρος, η Δημιουργικότητα, η Αλληλεγγύη,  θέτετε υψηλά πρότυπα Αποδοτικότητας και έχετε τη θέληση να συμβάλλετε σε αυτό που είναι η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας μας δηλαδή του αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ, σας προσκαλούμε  να στείλετε το βιογραφικό σας  σημείωμα στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας μας  ως εξής:

Sanofi
Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
Τ.Θ. 75265
Αθήνα 176 71
e-mail: hr.greece@sanofi.com

Τελευταία ενημέρωση: Ιανουάριος 26, 2011

Ενότητα :

Corporate information

Corporate information