Γρήγορη μενού πλοήγησης :

 1. Μετάβαση στο περιεχόμενο
 2. Πηγαίνετε στο μενού της κύριας ενότητας
 3. Μετάβαση στο εργαλείο αναζήτησης
 4. Πηγαίνετε στο μενού Βοήθεια
 5. Μετάβαση στην ενότητα
 6. Μετάβαση στην λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου

Βοήθεια μενού :

 1. Sanofi στον κόσμο |
   
 2. Ομάδα ιστοσελίδες |
   
 3. Επικοινωνήστε μαζί μας |
 4. Χάρτης ιστοσελίδας |
 5. Βοήθεια
 1. μέγεθος γραμματοσειράς

  ελαττώνω αυξάνω  
 
 

Συνεργασία με τους
Επαγγελματίες Υγείας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sanofi-aventis A.E.B.E

ΑΘΗΝΑ

Λ. Συγγρού 348,
Κτίριο Α
17674 Καλλιθέα
Αθήνα
Τηλ.: +30 210 9001600
Φαξ: +30 210 9249 129

Περιεχόμενο :

Συνεργασία με τους Επαγγελματίες Υγείας

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

 

Γιατί είναι σημαντική η διαφάνεια

Η συνεργασία μεταξύ της φαρμακοβιομηχανίας, των επαγγελματιών υγείας και των επιστημονικών  υγειονομικών φορέων είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και αποτελεσματική χρήση των καινοτόμων φαρμάκων, καθώς και τον σχεδιασμό μελλοντικών ερευνών. Η άσκηση αυξημένης διαφάνειας σε αυτές τις ήδη καλά-ρυθμιζόμενες και αξιόπιστες αλληλεπιδράσεις αποσκοπεί στην καλύτερη κατανόηση της συνεργασίας μεταξύ της βιομηχανίας, των επαγγελματιών υγείας και των επιστημονικών  υγειονομικών φορέων.

Ποια είναι η δέσμευση της Sanofi σε σχέση με τη διαφάνεια

Πιστεύουμε ότι η διαφάνεια αντανακλά την αξιοπιστία και δημιουργεί εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας. Δέσμευση μας είναι η συμμόρφωση με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς που διέπουν τη διαφάνεια. Από τον Ιούνιο του 2016, η Sanofi, ως εταιρεία μέλος της EFPIA,  δημοσιοποιεί λεπτομερώς τα στοιχεία των συνεργασιών της με τους επαγγελματίες υγείας και τους επιστημονικούς  υγειονομικούς φορείς σε όλη την Ευρώπη. Η δημοσιοποίηση παροχών σε επιστημονικούς  υγειονομικούς φορείς περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως η έρευνα και οι εκπαιδευτικές επιχορηγήσεις. Η δημοσιοποίηση παροχών προς μεμονωμένους επαγγελματίες υγείας περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως έξοδα συμμετοχής σε εκπαιδευτικές συναντήσεις/συνέδρια, τιμητικές αµοιβές ομιλητών και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Γιατί συνεργαζόμαστε με τους επαγγελματίες υγείας και τους υγειονομικούς φορείς

Οι επαγγελματίες υγείας και οι υγειονομικοί φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε μας παρέχουν πολύτιμη, ανεξάρτητη και εξειδικευμένη γνώση που προέρχεται από την κλινική τους εμπειρία στη διαχείριση ασθενειών. Η γνώση αυτή συμβάλλει σημαντικά στις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας των ασθενών, με οφέλη για τους πολίτες και την κοινωνία.

 

2017

2016

2015