Γρήγορη μενού πλοήγησης :

 1. Μετάβαση στο περιεχόμενο
 2. Πηγαίνετε στο μενού της κύριας ενότητας
 3. Μετάβαση στο εργαλείο αναζήτησης
 4. Πηγαίνετε στο μενού Βοήθεια
 5. Μετάβαση στην ενότητα
 6. Μετάβαση στην λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου

Βοήθεια μενού :

 1. Sanofi στον κόσμο |
   
 2. Ομάδα ιστοσελίδες |
   
 3. Επικοινωνήστε μαζί μας |
 4. Χάρτης ιστοσελίδας |
 5. Βοήθεια
 1. μέγεθος γραμματοσειράς

  ελαττώνω αυξάνω  
 
 

Καριέρα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sanofi-aventis A.E.B.E

ΑΘΗΝΑ

Λ. Συγγρού 348,
Κτίριο Α
17674 Καλλιθέα
Αθήνα
Τηλ.: +30 210 9001600
Φαξ: +30 210 9249 129

Περιεχόμενο :

Εργαζόμενοι στη Sanofi

Στη Sanofi, η αποφασιστικότητά μας για να βελτιώσουμε τη ζωή των ανθρώπων μας εμπνέει. Εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώσουμε την πρόσβαση των ανθρώπων σε καινοτόμα φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη, σε όλο τον κόσμο.

 

Ως εργαζόμενοι στη Sanofi, θα αισθάνεστε περήφανοι για τη συμβολή σας σε μία εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους, και παράλληλα θα έχετε κάθε ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών πεδίων και τμημάτων. Θα μπορέσετε να διαδραματίσετε κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό της σταδιοδρομίας σας και θα έχετε την κατάλληλη υποστήριξη και τους αναγκαίους πόρους για να πετυχαίνετε τους στόχους σας, να κάνετε τη διαφορά και να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με τους συναδέλφους.

Μάθηση και προσωπική ανάπτυξη

Κάθε εργαζόμενος της Sanofi έχει την ευκαιρία να διευρύνει τις δεξιότητές του και να αναπτύξει εξειδίκευση, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στην εταιρική αλλά και την προσωπική του επιτυχία.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε στους εργαζομένους τους απαραίτητους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε εργαζόμενο να αξιοποιήσει πλήρως τις ευκαιρίες εκπαίδευσης για να προωθήσει τη σταδιοδρομία του. Είτε μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης [eLearning], είτε με τη συμμετοχή σε τοπικά και παγκόσμια προγράμματα ανάπτυξης, οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν πολύτιμες δεξιότητες για το μέλλον. Επιπλέον, ενθαρρύνουμε τους εργαζομένους να συμμετέχουν σε διατμηματικές και διεθνείς ομάδες έργου, ως βασικό στοιχείο της εκμάθησης και ανάπτυξής τους στο πλαίσιο της παγκόσμιας οργάνωσης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, τα κέντρα μάθησης και οι ακαδημίες επιτρέπουν στους ανθρώπους μας να εξελίσσουν την εξειδίκευσή τους και να ανακαλύπτουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να εργάζονται και να δρουν διαφορετικά ώστε να συνεισφέρουν στη βιώσιμη απόδοση της εταιρείας. Σε ολόκληρο τον οργανισμό, μοιραζόμαστε μία κοινή αντίληψη σχετικά με τις ικανότητες και τις συμπεριφορές που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των στόχων μας.

Αναγνώριση και επιβράβευση

Στη Sanofi, η επιβράβευση συνδέεται στενά με τα επαγγελματικά επιτεύγματα, την ομαδική επιτυχία και τις ατομικές επιδόσεις.

Κάθε εργαζόμενος έχει την ευκαιρία να συζητά με τον προϊστάμενό του, να προσδιορίζουν από κοινού τους ετήσιους στόχους απόδοσης και εξέλιξης και να καθορίζουν τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατό να επιτευχθούν. Τα παραπάνω αξιολογούνται συνήθως στα μέσα και στο τέλος του έτους, όταν κάθε εργαζόμενος πραγματοποιεί μία συζήτηση αξιολόγησης της απόδοσής του και της προόδου της εξέλιξής του. Αυτή η αξιολόγηση συνυπολογίζει όχι μόνο τη βραχυπρόθεσμη απόδοση, αλλά και τις δεξιότητες και ικανότητες, το δυναμικό και την αφοσίωσή του μακροπρόθεσμα.

Οι συνολικές αποδοχές περιλαμβάνουν οικονομική ανταμοιβή, και παροχές. Αναγνωρίζεται η ατομική απόδοση και διασφαλίζεται η εσωτερική ισότητα, και η ανταγωνιστικότητα σε σχέση με την τοπική αγορά. Παράλληλα διασφαλίζεται η ίση ανταμοιβή γυναικών και ανδρών που κατέχουν παρόμοιες θέσεις. Οι παροχές προσδιορίζονται με αμεροληψία, είναι σε συμμόρφωση με τους εταιρικούς κανονισμούς και την τοπική κουλτούρα, ενώ παράλληλα ενθαρρύνουν την κοινωνική και προσωπική υπευθυνότητα.

Ανάπτυξη και κινητικότητα

Στη Sanofi, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που θέτει προκλήσεις, αναπτύσσει και καλλιεργεί τη μάθηση και τις νέες ιδέες, ενώ ενθαρρύνουμε όλους τους εργαζομένους να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και να ακολουθούν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες.

SaVIE

Γνωρίστε τους παλαιότερους συμμετέχοντες SaVIE: είναι στο χέρι σου να γίνει πραγματικότητα

 

Ενθαρρύνεται η διατμηματική μετακίνηση στο πλαίσιο ενός ευρέος φάσματος διαφορετικών επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και τμημάτων. Αναδύονται ευκαιρίες διεθνούς κινητικότητας όταν υπάρχει ανάγκη για τη μετάδοση δεξιοτήτων ή γνώσεων, ή στο πλαίσιο ενός καθορισμένου πλάνου ανάπτυξης ταλέντων. Κάθε εργαζόμενος διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διερεύνηση νέων ευκαιριών και ρόλων στην εταιρεία με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του προϊσταμένου.

Υποστηρίζοντας την επαγγελματική εξέλιξη και την κινητικότητα μέσα στον όμιλο, η παγκόσμια διαδικασία Διαχείρισης Ταλέντων [Talent Management] μας βοηθά να εντοπίζουμε, να αναπτύσσουμε και να διαχειριζόμαστε τα ταλέντα μας σε ολόκληρο τον οργανισμό, διασφαλίζοντας ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται στις κατάλληλες θέσεις προκειμένου ο Όμιλος να μπορεί να επιτύχει τους επιχειρησιακούς στόχους του.

Μέσω μίας σταθερής και διαρκούς διαδικασίας αξιολόγησης ταλέντων:

 • Αξιοποιούμε τα καλύτερα ταλέντα
 • Αναπτύσσουμε τους μελλοντικούς μας ηγέτες
 • Αναγνωρίζουμε και προωθούμε σημαντικά ταλέντα ως κοινό πόρο του Ομίλου
 • Καλλιεργούμε και προωθούμε την κουλτούρα υψηλών επιδόσεων

Διαφορετικότητα στη Sanofi

Ως μία παγκόσμια εταιρεία που σέβεται όλες τις κουλτούρες, είμαστε πεπεισμένοι ότι η διαφορετικότητα των εργαζομένων και το ταλέντο τους, καθιστά την εταιρεία μας πρωτοποριακή, αποτελεσματική και ανταγωνιστική.

Η διαφορετικότητα περιλαμβάνει όλες τις πτυχές ενός ατόμου που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός οργανισμού, όπως η κουλτούρα, η εκπαίδευση, η εργασιακή εμπειρία, το φύλο, η ηλικία, η εθνικότητα, ο σεξουαλικός προσανατολισμός, η αναπηρία, η θρησκεία καθώς και άλλα χαρακτηριστικά που καθιστούν κάθε άτομο μοναδικό.

Η καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος που χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, αξιοπρέπεια, αμεροληψία και σεβασμό στη διαφορετικότητα για όλους τους εργαζομένους, αποτελεί μέρος του Κώδικα Δεοντολογίας της Sanofi, καθώς και της προσέγγισής μας στο πεδίο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR).

Επιλέξτε τη Sanofi

Εάν επιδιώκετε να εργαστείτε σε μια εταιρεία που έχει αντίκτυπο στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ελάτε στη Sanofi. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη για όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το δυναμικό, πολύμορφο περιβάλλον της Sanofi προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες σταδιοδρομίας.

Είτε είστε φοιτητής που επιθυμείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο όπως η Υγεία, είτε είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας πρόθυμος να προοδεύσετε και να εφαρμόσετε την τεχνογνωσία σας σε ένα προκλητικό περιβάλλον, η Sanofi παρέχει ευκαιρίες καριέρας που σας βοηθούν να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να συμβάλετε στην καινοτομία του τομέα της Υγείας που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Ελάτε στη Sanofi για να προστατεύσουμε την υγεία, να δημιουργήσουμε ελπίδα και να βελτιώσουμε τη ζωή 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συμβουλές – Βιογραφικό σημείωμα

Να είστε σαφής

Συνήθως ένα βιογραφικό σημείωμα (CV) δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις δύο σελίδες (μορφή A4). Για ορισμένα συγκεκριμένα προφίλ, στην Έρευνα και Ανάπτυξη (R&D) για παράδειγμα, το βιογραφικό ενδέχεται να έχει μεγαλύτερη έκταση. Σε κάθε περίπτωση, να είστε ακριβείς και τις λεπτομέρειες θα τις αναπτύξετε στη συνέντευξη.

Τροποποιήστε το ανάλογα με την περίσταση

Αφιερώστε χρόνο για να τροποποιήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα (CV) για κάθε θέση για την οποία εκδηλώνετε ενδιαφέρον. Η τροποποίηση του βιογραφικού σας επιτρέπει να εστιάσετε στις εμπειρίες και τις δεξιότητές σας βάσει της θέσης δίνοντας στην αίτησή σας ακόμα μεγαλύτερη αξία!

Συμπεριλάβετε κάποιον τίτλο

Μην υποθέτετε ότι είναι σαφές ότι η εργασιακή εμπειρία σας σχετίζεται με τη θέση. Αντιθέτως, συμπεριλάβετε μία σύντομη προσωπική δήλωση όπου θα εξηγείτε γιατί είστε ο κατάλληλος άνθρωπος για τη θέση. Αυτό μπορεί να γίνει σαφές με μία συνοδευτική επιστολή.

Μην αφήνετε κενά

Εάν δεν είχατε εργαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα ενδέχεται να δυσκολεύεστε να το συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας. Κατά την άποψή μας, είναι προτιμότερο να το αναφέρετε. Εάν κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος συμμετείχατε σε κάποια εκπαιδευτική διαδικασία, αναλάβατε εθελοντική εργασία ή αναπτύσσατε τις δεξιότητές σας π.χ. στην επικοινωνία, την ομαδική εργασία ή τη διαχείριση έργου, μιλήστε μας γι’ αυτό!

Λίστα ελέγχου βιογραφικού

Λιστα ελεγχου βιογραφικου
Προσωπικές πληροφορίεςΣυμπεριλάβατε τις σωστές προσωπικές λεπτομέρειες; Ελέγξτε προσεκτικά ότι οι πληροφορίες επικοινωνίας είναι σωστές και παραλείψτε όποια πληροφορία δεν νιώθετε άνετα να μοιραστείτε.
ΔεξιότητεςΣυμπεριλάβατε τεχνικές και κοινωνικές δεξιότητες;
ΣχετικότηταΟι πληροφορίες που παρέχετε είναι σχετικές με τη θέση για την οποία εκδηλώνετε ενδιαφέρον;
ΕπιτεύγματαΕίναι σημαντικό να αναφέρετε τις αρμοδιότητές σας. Ωστόσο, θα πρέπει να επεξηγούνται με την παράθεση συγκεκριμένων επιτευγμάτων.
ΣυστάσειςΔεν είναι απαραίτητο να παρουσιάσετε λεπτομέρειες στο βιογραφικό σας, αλλά είναι λογικό να σημειώσετε ότι οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες εφόσον ζητηθούν.
Ορθογραφικός έλεγχοςΓραμματικά ή ορθογραφικά λάθη στο βιογραφικό σας δημιουργούν μία αρνητική εικόνα. Αφιερώστε χρόνο για να ελέγξετε και/ή να δώσετε το βιογραφικό σας σε κάποιον άλλον για να το διαβάσει.

Συμβουλές-Συνέντευξη
Να είστε ο εαυτός σας

Προσλαμβάνουμε τους ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, επομένως το να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιος άλλος δεν είναι προς όφελός σας. Δεν υπάρχει λόγος να μας πείτε απλώς αυτό που νομίζετε ότι πρέπει να πείτε.

Να είστε ειλικρινείς

Πρέπει να απαντάτε σε κάθε ερώτηση ειλικρινά και ρεαλιστικά. Δώστε τις απαντήσεις που αντικατοπτρίζουν τις σκέψεις και την προσωπική εμπειρίας σας.

Να δινετε συγκεκριμενα παραδειγματα

Όταν περιγράφετε θέσεις και καθήκοντα που έχετε αναλάβει στο παρελθόν, να τα περιγράφετε με παραδείγματα. Αποτελούν ένα καλό εργαλείο για να αναδείξετε τα επιτεύγματα και τα πλεονεκτήματά σας.

Να είστε σε θέση να περιγράψετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες

Στη Sanofi, θεωρούμε ότι η επαγγελματική εξέλιξη αποτελεί μία κοινή δέσμευση ανάμεσα στους εργαζόμενους και την εταιρεία. Ως εκ τούτου, εκτιμούμε τους ανθρώπους που είναι ικανοί και πρόθυμοι να αναπτυχθούν επαγγελματικά και αισθάνονται οι ίδιοι υπεύθυνοι γι 'αυτό.

Διατυπώστε τις δικές σας ερωτήσεις

Οι συνεντεύξεις αποτελούν στην ουσία μία συζήτηση, επομένως μη διστάσετε να υποβάλετε ερωτήσεις σε οποιαδήποτε στάδιο της διαδικασίας.

Τελευταία ενημέρωση: Νοέμβριος 22, 2017

Ενότητα :

Corporate information

Corporate information