Γρήγορη μενού πλοήγησης :

 1. Μετάβαση στο περιεχόμενο
 2. Πηγαίνετε στο μενού της κύριας ενότητας
 3. Μετάβαση στο εργαλείο αναζήτησης
 4. Πηγαίνετε στο μενού Βοήθεια
 5. Μετάβαση στην ενότητα
 6. Μετάβαση στην λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου

Βοήθεια μενού :

 1. Sanofi στον κόσμο |
   
 2. Ομάδα ιστοσελίδες |
   
 3. Επικοινωνήστε μαζί μας |
 4. Χάρτης ιστοσελίδας |
 5. Βοήθεια
 1. μέγεθος γραμματοσειράς

  ελαττώνω αυξάνω  
 
 

Προϊόντα Αυτοφροντίδας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Sanofi-aventis A.E.B.E

ΑΘΗΝΑ

Λ. Συγγρού 348,
Κτίριο Α
17674 Καλλιθέα
Αθήνα
Τηλ.: +30 210 9001600
Φαξ: +30 210 9249 129

Περιεχόμενο :

Προϊόντα Αυτοφροντίδας

Η δημόσια υγεία και η αξία της αυτό-φροντίδας

 

Η αυτοφροντίδα συμβάλλει καταλυτικά στην καλύτερη υγεία και σε πιο βιώσιμα συστήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η υποστήριξη των ατόμων ώστε να διαχειρίζονται προσωπικά την υγεία τους θα γίνει όλο και πιο σημαντική τα επόμενα χρόνια. Πράγματι, η βελτίωση της αυτό-φροντίδας θα καταστεί απαραίτητη για την πρόληψη της επερχόμενης παγκόσμιας επιδημίας χρόνιων μη μεταδοτικών ασθενειών. Επιπλέον, η αύξηση του αριθμού των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων (OTC) θα βοηθήσει τις κυβερνήσεις να περιορίσουν τις πιέσεις που ασκούνται στη δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αντιμετωπίζουν περισσότερες από τις καθημερινές τους ιατροφαρμακευτικές ανάγκες χωρίς πρόσθετο κόστος για τον φορολογούμενο.

Ανεξάρτητες έρευνες από όλο τον κόσμο παρέχουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αξιολογούν και χρησιμοποιούν τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα τα τελευταία 20 χρόνια, καθώς και για την αλλαγή της αντίληψής τους σχετικά με τα φάρμακα που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή.

Οι έρευνες αποκαλύπτουν τα ακόλουθα αναφορικά με τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα:

 • Χρειάζονται για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων υγείας.
 • Οι καταναλωτές τα εμπιστεύονται.
 • Οι καταναλωτές τα χρησιμοποιούν συνετά, προσεκτικά και με ασφάλεια.
 • Πολλοί καταναλωτές θεωρούν ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα φάρμακα που χορηγούνται με ιατρική συνταγή.

Το σημαντικότερο είναι ότι τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα βοηθούν στην εκπαίδευση των καταναλωτών σχετικά με τις υγιεινές συνήθειες διαβίωσης. Οι άνθρωποι πείθονται όλο και περισσότερο ότι τα φάρμακα αυτά έχουν ρόλο στη φροντίδα της δικής τους υγείας και πιστεύουν ότι ένα σύγχρονο σύστημα υγείας θα πρέπει να προσφέρει αυξανόμενες ευκαιρίες πρόσβασης σε μη συνταντογραφούμενα φάρμακα.

Επιπροσθέτως, τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο και προσοχή σε ασθενείς που χρειάζονται περισσότερη φροντίδα. Ταυτόχρονα, οι φαρμακοποιοί και άλλοι επαγγελματίες υγείας μπορούν να βασιστούν στην κλινική τους κατάρτιση, ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές στον τομέα της αυτοφροντίδας και της αυτοθεραπείας.

Τα καταναλωτικά προϊόντα υγείας της Sanofi με μια ματιά

Σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, μόνο ένας πληθυσμός που είναι υγιής θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις του αύριο. Κι ένας πληθυσμός για να είναι υγιής χρειάζεται πρώτα να δώσει έμφαση στην προσωπική υγεία. Στον τομέα των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας της Sanofi, πιστεύουμε ότι ο καλύτερος υποστηρικτής που μπορείτε να έχετε για τη προσωπική σας υγεία και ευεξία είναι ο ίδιος ο εαυτός σας. Εμείς στη Sanofi, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές, σε όλο τον κόσμο, λύσεις αυτοφροντίδας που τους δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται καλύτερα την προσωπική τους υγεία.

Για μας στη Sanofi οι άνθρωποι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και για τον λόγο αυτό στηρίζουμε την καινοτομία, που έχει ως πρωταρχικό γνώμονα τους καταναλωτές, εμπνέεται από την επιστήμη και αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας:

 • Την ιατρική και επιστημονική μας κληρονομιά και τη συνεχή σχέση εμπιστοσύνης με επαγγελματίες υγείας
 • Το παραγωγικό μας δίκτυο που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως και ακολουθεί παγκοσμίου κύρους φαρμακευτικά πρότυπα ποιότητας

Προχωρώντας μπροστά

Με τη στρατηγική συναλλαγή μεταξύ της Boehringer Ingelheim και της Sanofi, η οποία υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2016 και ολοκληρώθηκε μέχρι τον Δεκέμβριου του ίδιου έτους, ο κλάδος των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας της Boehringer Ingelheim έχει ενσωματωθεί στην Παγκόσμια Επιχειρησιακή Μονάδα Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας της Sanofi.

Τελευταία ενημέρωση: Νοέμβριος 22, 2017