2016 - 2018

Στηρίζουμε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Η Sanofi Ελλάδας υποστηρίζει την οικονομική κάλυψη των τρεχουσών λειτουργικών αναγκών του Πολυιατρείου που εξυπηρετεί  τις ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου και των οικογενειών τους.

Στεκόμαστε δίπλα τις ευάλωτες οικογένειες

Στο πλαίσιο του προγράμματος Family Social Support Corner του ιδρύματος EMFASIS Foundation η Sanofi υποστηρίζει οικονομικά οικογένειες με ανήλικα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρές ελλείψεις. 

Στηρίζουμε τους άστεγους συμπολίτες μας

H Sanofi Ελλάδας υποστήριξε το Ίδρυμα EMFASIS Foundation κατά τη χειμερινή καμπάνια «Merry STREETmas – Χριστούγεννα στο δρόμο» για τη διανομή ειδών επιβίωσης (υπνόσακοι, γάντια, είδη ατομικής υγιεινής κλπ.) στους συμπολίτες μας που στερούνται τη ζεστασιά της στέγης.

Ενισχύουμε την πρόσβαση στην υγεία για τους άπορους

Στηρίξαμε το Πρόγραμμα «Προάσπιση Προαγωγή Υγείας Ευπαθών Ομάδων" που απευθύνεται στους άπορους/ανασφάλιστους κατοίκους των αγροτικών περιοχών της Β. Ελλάδας.

Στηρίζουμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Υποστηρίζουμε το Ίδρυμα Make a wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) να εκπληρώσει τις ευχές δύο παιδιών που πάσχουν από σοβαρή και απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

Ο Παντεσπάνιους και εγώ

«Ο Παντεσπάνιους κι εγώ - Το ημερολόγιο ενός παιδιού με σακχαρώδη διαβήτη» είναι μία καινοτόμα πρωτοβουλία της Sanofi Ελλάδας, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει την καθημερινότητα και τις ανάγκες των παιδιών με διαβήτη τύπου 1 και να συμβάλλει ουσιαστικά στην αποδόμηση των στερεοτύπων σχετικά με τη νόσο στη σχολική κοινότητα.

SAGR.SA.18.06.0218