2020 – 2021

Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας μου επλήγησαν από τις πυρκαγιές

Οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού υπέρ των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021.

Ενισχύουμε τη μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος από τις πυρκαγιές

Οικονομική ενίσχυση του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμού Μηλεών με σκοπό την αγορά μηχανημάτων για την ανάσχεση της διάβρωσης του εδάφους, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Β. Εύβοια και τις ζημιές που υπέστη η δασική περιοχή.

Στηρίζουμε τη μάχη ενάντια στην COVID-19

Οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19.

Στεκόμαστε δίπλα τις ευάλωτες οικογένειες

Υποστήριξη της παιδικής γωνιάς που φιλοξενεί τα παιδιά των εξυπηρετούμενων οικογενειών του Κέντρου Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων της PR.A.K.S.I.S. στην Αθήνα.

Στηρίζουμε τους άστεγους συμπολίτες μας

Οικονομική στήριξη του προγράμματος Merry STREETmas του «EMFASIS Foundation» με σκοπό την αγορά και προσφορά κλινοσκεπασμάτων σε άστεγους συμπολίτες μας στον Νομό Αττικής.

Προωθούμε την Υγεία σε ευάλωτους πληθυσμούς

Οικονομική ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» με σκοπό την επέκταση του προγράμματος «Υγεία για Όλους» για τη στήριξη δράσεων υγείας σε ευάλωτους πληθυσμούς.

Ενισχύουμε τη φροντίδα των ηλικιωμένων

Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «ΝΟΣΗΛΕΙΑ» με σκοπό τη στήριξη του προγράμματος «Νοσηλεία στο Σπίτι», κατ’ οίκον νοσηλευτική φροντίδα σε ηλικιωμένους ασθενείς.

MAT-GR-2200400-V.1-06/2022