Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας και όλοι εμείς στη Sanofi έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο καινοτόμες λύσεις αυτοφροντίδας ώστε να διαχειρίζονται την προσωπική τους υγεία και να είναι σε θέση να απολαμβάνουν τη ζωή τους.

Η υγεία σας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς

Επειδή η υγεία σας ξεκινά από εσάς, έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε λύσεις προκειμένου να σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε καλύτερα την προσωπική σας φροντίδα.

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, αξιοποιούμε τα επιτεύγματα της επιστήμης σε συνδυασμό με τα παγκοσμίου επιπέδου πρότυπα φαρμακευτικής ποιότητας της εταιρείας μας προκειμένου να παρέχουμε καινοτόμα φάρμακα και προϊόντα με επίκεντρο τον καταναλωτή, τα οποία τον βοηθούν να αντιμετωπίσει μια σειρά από καθημερινές προκλήσεις όπως είναι ο βήχας και το κρυολόγημα, ο πόνος και οι γαστρεντερικές διαταραχές.

Βήχας και Κρυολόγημα

Το κρυολόγημα αποτελεί μία από τις πλέον συνηθισμένες ασθένειες που εμφανίζουν τόσο οι ενήλικες όσο και τα παιδιά. Τα πιο συνηθισμένα σύμπτωματα του κρυολογήματος είναι ο βήχας, ο πονόλαιμος, η ρινική συμφόρηση κτλ. Οι άνθρωποι ενδέχεται να εμφανίσουν έως και πέντε συμπτώματα κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός κρυολογήματος.

Το χαρτοφυλάκιό μας στην κατηγορία του βήχα & κρυολογήματος αντιμετωπίζει το πλήρες φάσμα των συμπτωμάτων ώστε οι άνθρωποι να είναι σε θέση να συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους. Τα προϊόντα της εταιρείας μας απολαμβάνουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο και ορισμένα εξ αυτών κυκλοφορούν στην αγορά περισσότερα από 50 χρόνια.

Αλλεργίες

Αναγνωρίζουμε ότι οι αλλεργίες αποτελούν σημαντική πρόκληση και τα συμπτώματα όπως το φτέρνισμα και η καταρροή, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην εκτέλεση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων.

Κατανοούμε τις ανάγκες όσων πάσχουν από αλλεργίες και το χαρτοφυλάκιο μας διαθέτει καινοτόμες, αποτελεσματικές λύσεις για την κάλυψη των συγκεκριμένων αναγκών κάθε ατόμου που πάσχει από αλλεργία.


Παγκοσμίως, το 10% έως 30% του πληθυσμού πάσχει από αλλεργική ρινίτιδα και το ποσοστό ξεπερνά το 50% στις αστικές περιοχές2, 3.

Υγεία του πεπτικού συστήματος

Το έντερο συχνά αποκαλείται δεύτερος εγκέφαλος του σώματος. Το πεπτικό σύστημα προσφέρει ενέργεια και τροφοδοτεί ολόκληρο το σώμα, επομένως όταν πάσχει κανείς από γαστρεντερικές διαταραχές, η ζωή του μπορεί κυριολεκτικά να μπει σε “αναμονή”.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για το πεπτικό σύστημα που προσφέρουν ανακούφιση από την καούρα, βελτιώνουν την ηπατική λειτουργία και τη δυσπεψία και βοηθούν στη διαχείριση της διάρροιας και της δυσκοιλιότητας.

Αντιμετώπιση του πόνου

Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο υποφέρουν από πόνο κάθε χρόνο, είτε πρόκειται για πόνο που διαρκεί για σύντομο χρονικό διάστημα, όπως ο κοιλιακός πόνος, είτε για χρόνιο πόνο, όπως ο πόνος στη μέση (οσφυαλγία).

Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, στόχος της εταιρείας μας είναι να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους ώστε να ζουν μια πλήρη ζωή με καλύτερη υγεία μέσω ενός πλήρους φάσματος λύσεων ολιστικής διαχείρισης πόνου.

9 στους 10 ανθρώπους θα υποφέρουν από πόνους κάποια στιγμή στη ζωή τους

Πολυβιταμίνες

Το 77% των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει πολυβιταμίνες κατά τους τελευταίους 12 μήνες με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας τους, την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος ή την ενίσχυση των περιοχών όπου υπάρχει έλλειψη βιταμινών.

Έχουμε δεσμευτεί στη διάθεση κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών που βελτιώνουν τη διαχείριση της ενέργειας, της κόπωσης και ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού και τη μνήμη.

1Shah SA et al. The Lancet Infectious Diseases, 2007, 7:473-480
2World Health Organization. White Book on Allergy 2011-2012 Executive Summary
3Global Atlas European Academy of Allergy and Clinical Immunology 2015

SAGR.SA.17.10.0482