Ως εργαζόμενοι στη Sanofi, θα αισθάνεστε περήφανοι για τη συμβολή σας σε μία εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στους ανθρώπους, και παράλληλα θα έχετε κάθε ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών πεδίων και τμημάτων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Θα μπορέσετε να διαδραματίσετε κρίσιμο ρόλο στη διαμόρφωση της καριέρας σας και θα έχετε την κατάλληλη υποστήριξη και τους αναγκαίους πόρους για να πετυχαίνετε τους στόχους σας, να κάνετε τη διαφορά και να συνεργάζεστε αποτελεσματικά με τους συναδέλφους.

Προσωπική Ανάπτυξη

Κάθε εργαζόμενος της Sanofi έχει την ευκαιρία να διευρύνει τις δεξιότητές του και να αναπτύξει εξειδίκευση, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στην εταιρική αλλά και την προσωπική του επιτυχία

Προετοιμασία βιογραφικού

Το βιογραφικό σημείωμα δίνει μια πρώτη εικόνα για τις δεξιότητες και την προσωπικότητα σας. Η συμπλήρωση του είναι μια διαδικασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε να προχωρήσετε με επιτυχία στο στάδιο της συνέντευξης

Καριέρα στη Sanofi

Είμαστε μια διεθνής βιοφαρμακευτική εταιρεία με περισσότερους από 100.000 εργαζομένους σε πάνω από 100 χώρες.  Ως εργαζόμενοι στη Sanofi, θα αισθάνεστε περήφανοι για τη συμβολή σας σε μία εταιρεία που εστιάζει στην ανθρώπινη υγεία και μετατρέπει την επιστημονική καινοτομία σε θεραπευτικές λύσεις

Πιστοποίηση της Sanofi ως "Top Employer" για το 2021

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Sanofi διακρίνεται ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως και για τέταρτη χρονιά λαμβάνει την αντίστοιχη πιστοποίηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ως αναγνώριση των Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Προσφέρουμε στους ανθρώπους μας τη δυνατότητα να συνεργαστούν, να αναπτυχθούν και δεσμευόμαστε να τους παρέχουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που εξελίσσεται διαρκώς.

Επιλέξτε τη Sanofi

Εάν επιδιώκετε να εργαστείτε σε μια εταιρεία που έχει αντίκτυπο στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, ελάτε στη Sanofi. Καταβάλλουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την πρόσβαση σε καινοτόμα φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη για όλους τους ανθρώπους παγκοσμίως. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το δυναμικό, πολύμορφο περιβάλλον της Sanofi προσφέρει ενδιαφέρουσες δυνατότητες σταδιοδρομίας.

Είτε είστε φοιτητής που επιθυμείτε να ξεκινήσετε την καριέρα σας σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο όπως η Υγεία, είτε είστε ένας έμπειρος επαγγελματίας πρόθυμος να προοδεύσετε και να εφαρμόσετε την τεχνογνωσία σας σε ένα προκλητικό περιβάλλον, η Sanofi παρέχει ευκαιρίες καριέρας που σας βοηθούν να αναπτύξετε τα ταλέντα σας, να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να συμβάλετε στην καινοτομία του τομέα της Υγείας που βελτιώνει τη ζωή των ανθρώπων. Ελάτε στη Sanofi για να προστατεύσουμε την υγεία, να δημιουργήσουμε ελπίδα και να βελτιώσουμε τη ζωή 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα

Για να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην εταιρεία μας, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα Sanofi Careers μέσω της οποίας θα δημιουργήσετε το προφίλ σας ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας και να έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε την υποψηφιότητά σας στις θέσεις που σας ενδιαφέρουν.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) από 25 Μαΐου 2018, η αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας Sanofi Careers

SAGR.SA.18.06.0228(1)