Η ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας. O καθένας μας αντιμετωπίζει προκλήσεις υγείας μικρές ή μεγάλες, για μια ζωή ή μια στιγμή. 

Ως συνοδοιπόροι στο ταξίδι υγείας, εμείς, οι άνθρωποι της Sanofi, προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να ανταπεξέλθετε στις προκλήσεις υγείας και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Υγεία και Αυτοφροντίδα

Η αυτοφροντίδα μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της ευεξίας, την πρόληψη, την καταπολέμηση της ασθένειας και την αποκατάσταση της υγείας. Η ενημέρωση των ατόμων, της κοινωνίας και των επαγγελματιών υγείας για τα οφέλη της αυτοφροντίδας, πιστεύουμε ότι βοηθάει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να έχουν μια πιο υγιή ζωή. Κάτι τέτοιο, με τη σειρά του, θα συμβάλλει σημαντικά στη δημιουργία πιο βιώσιμων συστημάτων υγείας.
Οι λύσεις αυτοφροντίδας που παρέχουμε καλύπτουν διάφορες καταστάσεις όπως o βήχας, ο πονόλαιμος, το κρυολόγημα, η αλλεργία, οι γαστρεντερικές διαταραχές και πολυβιταμίνες.

Διαβήτης και Καρδιαγγειακά νοσήματα

Το διαρκώς αυξανόμενο προσδόκιμο επιβίωσης και η τάση για έναν πιο καθιστικό τρόπο ζωής έχουν αυξήσει τη συχνότητα εμφάνισης διαβήτη και καρδιαγγειακών νοσημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως συνοδοιπόρος στο ταξίδι υγείας, βοηθάμε τα άτομα με διαβήτη και καρδιαγγειακές παθήσεις να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Ογκολογία

Αξιοποιούμε την επιστημονική κληρονομιά μας στη χημειοθεραπεία και σε βιοτεχνολογικούς παράγοντες προσφέροντας θεραπείες με σκοπό τη βελτίωση της πορείας των ασθενών ή την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου. Επίσης υλοποιούμε πρωτοποριακή έρευνα στην ανοσο-ογκολογία και στη βιοφαρμακευτική για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς θεραπειών για τον καρκίνο.

Πολλαπλή Σκλήρυνση

Η Sanofi για πάνω από μία δεκαετία είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη θεραπευτικών λύσεων για την Πολλαπλή Σκλήρυνση με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ασθενών. Εστιάζουμε την έρευνά μας σε καινοτόμα προγράμματα ανάπτυξης θεραπειών για την πρόληψη και αποκατάσταση των βλαβών που προκαλούνται στο νευρικό σύστημα από την Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Σπάνιες Παθήσεις

Οι ασθενείς που πάσχουν από σπάνιες ασθένειες μπορεί να σπαταλήσουν χρόνια και να επισκεφτούν πολλούς γιατρούς σε μια συχνά ανεπιτυχή προσπάθεια να λάβουν εξηγήσεις για τα εξουθενωτικά συμπτώματά τους, στην πραγματικότητα, η πλειοψηφία των ασθενών με σπάνιες ασθένειες παραμένει αδιάγνωστη. 

Στη Sanofi Genzyme, πιστεύουμε ότι η ζωή με σπάνια νόσο αξίζει τη φροντίδα μας για αυτό αναπτύσσουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις που αλλάζουν προς το καλύτερο τις ζωές των ασθενών και είναι βιώσιμες για τα συστήματα υγείας.

Ανοσολογία

Στη Sanofi, αναπτύσσουμε καινοτόμες θεραπευτικές λύσεις για την υποστήριξη των ατόμων με αυτοάνοσα νοσήματα με στόχο να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής τους. Πιστεύουμε ότι η τεχνογνωσία μας ενδυναμώνεται από εξωτερικές συνεργασίες με εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα, με πανεπιστήμια και εταιρείες βιοτεχνολογίας  για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη καινοτόμων θεραπειών.